Automation Solutions

Welkom bij ons familiebedrijf welke werd opgericht in 1990 door Hugo Gheldof († 2009) onder de naam Jahulo Automatisatie te Loppem. Na het overlijden van mijn vader in 2009 werd samen met mijn moeder Jacqueline, Automation Solutions BV opgericht.

Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het automatiseren van uw bestaande garagepoorten, hekken en rolluiken als het leveren en plaatsen van nieuwe poorten met automatisatie. Onze techniekers zijn ervaren experts die de finesse van het vak kennen en voor elk type poort, hek of rolluik de perfecte aangepaste oplossing voor u vinden. Of het nu gaat om een sectionale garagepoort, een zware houten kantelpoort met veren of bakken, garagepoort met schuifpanelen of opendraaiend in 2-delen, een schuif- of draaipoort-hek, wij staan garant voor een vakkundige automatisering met service naverkoop.

Op zoek naar een nieuwe garage- of toegangspoort? Bij ons vindt u een brede waaier aan mogelijkheden in metaal, aluminium, smeedijzer, hout of een combinatie daarvan geheel volgens uw wensen en budget. Daarnaast bieden wij videofoon- en toegangscontrole systemen aan. Zowel een eenvoudig videofoon systeem op basis van uw bestaande deurbel bekabeling of een geavanceerd maar eenvoudig te bedienen videofoon vanop uw smartphone, wij verzorgen het voor u.

Bij ons staat gegarandeerde kwaliteit centraal. Zo werken wij enkel met hoog kwalitatieve merken en zijn al meer dan 15 jaar FAAC Professional.

Al meer dan drie decennia lang streven wij naar tevredenheid van onze klanten door te luisteren naar hun behoeften en samen de beste oplossing te zoeken. Ons ervaren team van elektrotechnische installateurs zorgt voor een vakkundige installatie met oog voor detail en afwerking.

Ook na de installatie staan wij voor u klaar met onze gekende, uitstekende service na verkoop en herstellingen zowel van onze eigen installaties als van de meest gerenommeerde merken, waaronder FAAC, MAC, FADINI, Novotechnica, CAME, ...

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende, gratis offerte, stuur gerust enkele foto’s en info door naar info@automationsolutions.be of neem contact op via 0475/51.50.50
U mag steeds rekenen op het gebruik van kwalitatieve materialen, correcte uitvoering en sterke betaalbare service naverkoop.
Hopend ook u van dienst te kunnen zijn,

Jürgen Gheldof - zaakvoerder


Grote Thems Automation Solutions

WENST U INFO OVER ÉÉN VAN ONZE SERVICES?

Offerteaanvraag

Wenst u een offerte te ontvangen?
Laat hier uw gegevens achter. Wij nemen dan contact met u op.